Truus.nl | Klaar is Joost | #truus | wie wil nou niet online bleekmiddel bestellen?

Joost 1

GE-WEL-DIG. Truus.nl. Online je schoonmaakmiddelen bestellen. Wie wil dat nou niet? Van de week wilde ik een swiffer kopen en kwam ik op deze website terecht. Mijn ogen gingen glinsteren. Rilling over mijn rug. Heerlijke website.

Truus.nl
Truus.nl

GE-WEL-DIG. Truus.nl. Online je schoonmaakmiddelen bestellen. Wie wil dat nou niet? Van de week wilde ik een swiffer kopen en kwam ik op deze website terecht. Mijn ogen gingen glinsteren. Rilling over mijn rug. Heerlijke website.

Ziet er goed uit.
Fijne usability.
Goede producten.
Snelle levertijd.
Veel bezorgkosten(maar dit zal vast nog wel veranderen).

Je kan er werkelijk van alles kopen. Van condooms tot aan toiletpapier en tandpasta of douchegel. Haarlak? Ze hebben bijna alles. Keurig bezorgd in een doosje met opvul lucht. De volgende dag al! Zo hoort het.

Ik heb mijn boodschappenlijstje al klaar gezet voor de volgende bestelling, kreeg zelfs 10% korting als klant van het eerste uur. En wederom: Zo hoort het.

Kan niet wachten tot mijn toiletpapier aan huis bezorgd wordt. Kunnen ze geen toiletpapier abonnement invoeren? Elke 2 maand nieuwe verpakking. Geen bezorgkosten. #goedidee

Joost

One thought on “Truus.nl | Klaar is Joost | #truus | wie wil nou niet online bleekmiddel bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Starbucks | moest ik nog even zeggen | oud bericht

Nieuw Starbucks logo.

Subscribe US Now