Thomas Lang | De beste drumsolo

Joost

Een blog over een filmpje wat de wereld overgaat als de beste drumsolo ter wereld. Voor de echte drum liefhebber dus genieten!

Ik weet niet wat het is, maar de laatste weken krijg ik enorme zin om te drummen. Afgelopen week kreeg die drive weer een boost omdat ik bij de DWDD, een filmpje van de jakhalzen zag, waarin Cesar Zuiderwijk een dvd overhandigd krijgt van zijn theater show.

De volgende dag, zaterdag, ik als een gek naar de winkel. Bleek ik de eerste van Zutphen te zijn met die dvd. Goed, je gaat dan googlen, en twitteren over dat je wilt gaan drummen. Mensen reageren verrast in mijn omgeving, logisch, echt muzikaal zijn we niet in de familie. Maar wat mensen vaak niet van mij weten is dat ik 2 jaar op drumles heb gezeten en daarbij ook op pauken, en andere slagwerk instrumenten heb gespeeld.

Ik leg altijd graag de lat een beetje hoog bij mezelf, dus als doel wil ik ook graag een dergelijke drum solo kunnen geven. Zie bovenstaand filmpje.

Joost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

The Google Story | Vlot en interessant filmpje over Google

Dit filmpje over het ontstaan van Google.com is erg inspirerend. Mooi gemaakt ook!

Subscribe US Now