Organiseer je een feest? | Eventaanbod.nl helpt!

Joost 2

Eventaanbod.nl, vraag en aanbod van evenementen. Neem een proefabonnement en probeer eventaanbod.nl GRATIS uit!

eventaanbod.nl
eventaanbod.nl

11 September. 6 jongens. 1 tent. 2 tap´n. 2 soorten bier. 170 gasten.  Dat is FEESCHT. Heerlijk om met je vrienden een feest te organiseren. Een feest zoals je dat zelf het liefst hebt. Gewoon een lekker bandje, prima bier en al je vrienden erbij.

Mensen vragen mij dan wel eens.. is dat dan moeilijk? Zo’n feest organiseren? Nee zeg ik dan. Dat is niet moeilijk, probeer gebruik te maken van je netwerk en wees creatief. Oke, er zijn natuurlijk wel wat factoren die het gemakkelijker maken. Wij hebben altijd de beschikking over een prima locatie en tenten etc., zijn voor ons extra makkelijk. Maar verder? Bellen, E-mailen, Twitteren, Hyves maar ook: eventaanbod.nl

Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik deze website tegen waar je gratis een soort van oproep kan doen om mensen/bedrijven/instellingen warm te maken om te helpen bij het organiseren van je feest.

De website, eventaanbod.nl, werkt heel simpel. Je vult al de gegevens van je feest of evenement in en geeft daarbij aan wat het budget is. Het marktplaats principe doet de rest! Voor ons feest werkt het al zeer goed, diverse reacties stromen binnen!

Wat ik ook leuk vind aan de website is dat hij er erg vlot uit ziet. Mooie kleuren, snelle verwerking van je gegevens. Leuk logo ook! Het is een zeer goed initiatief wat het internet weer een stuk nuttiger maakt!

Voor de mensen met uitnodiging, tot 11 september!

Joost

2 thoughts on “Organiseer je een feest? | Eventaanbod.nl helpt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Wat is dit? | Rutger Hauer | nieuwe film?

Wat is dit?

Subscribe US Now