Online marketing door Jeroen Bertrams
Online marketing door Jeroen Bertrams

Het blog, wat iedereen die geïnteresseerd is in internet, leest is natuurlijk www.hyped.nl. Ik ook dagelijks. Het brengt inspiratie, leuke feiten en geeft een mooi overzicht over wat er zoal gebeurt op dat internet. Tenslotte moeten we allemaal gewoon werken en kunnen we niet de hele dag dat internet afstruinen. Al zou jij dat natuurlijk wel willen. En ik ook.

Nu is hyped.nl onder ander bedacht door Jeroen Bertrams. Hij wilde net als ik schrijven over internetbedrijven en internet ondernemers. Ik doe dat iets anders, maar hem is het aardig gelukt. Mijn complimenten.

Jeroen Bertrams heeft recent zijn laatste boek voltooid en dat is mooi, want het gaat over online marketing. Een onderwerp waar ik NU graag alles over wil weten. Ik ben er tenslotte hartstikke druk mee op mijn werk.

Slim als Jeroen is, geeft hij boeken weg als je aandacht besteed aan dat boek. Nederlander als ik ben, begin ik natuurlijk meteen een blogje te typen. Zo helpen we elkaar een beetje. Nu maar hopen dat Jeroen op tijd laat weten of hij dit genoeg aandacht vindt, anders moet ik het boek alsnog bestellen.

Wat ik niet moet vergeten te melden is dat het boek hulp krijgt van een website. Deze website.

En nu weer snel aan het werk!

Joost