Louis van Gaal | Biografie & visie

Joost

Dit artikel heb ik geschreven omdat ik gefascineerd ben door de persoon Louis van Gaal. In dit artikel vertel ik wat over het boek dat over hem geschreven is. Ook laat ik zien waar je hem kunt bestellen!

Louis van Gaal
Louis van Gaal

Kost even € 49,95, maar dan heb je ook wat. Het boek van Louis van Gaal: biografie & visie. U zult begrijpen dat dit nieuwe stof voor mij is, als niet perse voetbal fan. Interessant lijkt mij het verhaal over hoe hij zo is geworden. Een best goede trainer, zo niet de beste, zeggen ze? Dus mocht ik vanaf volgende week ineens een beetje mee beginnen te praten over de strategie van het spel en begin ik langzaam aan een visie te ontwikkelen, dan weet u waar dit vandaan komt!

Dit boek is te koop via zijn eigen website en via mijn grootste vrienden bij Bol.com. Uiteraard heb ik hem zelf hier gekocht.

Joost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Pierre.nl | Frankrijk is het enige wijnland ter wereld..

Soms kom ik tijdens mijn zoektocht naar mooie websites, hele mooie websites tegen. Zoals deze: PIERRE.NL. Pierre.nl presenteert zichzelf als de beste wijnkenner. Uiteraard, volgens eigen zeggen, alleen met de beste wijnen uit Frankrijk. Als aanstormend wijnliefhebber, eerlijk is eerlijk, ik drink nooit wijn, vind ik, dat ik wel wijn moet […]

Subscribe US Now