De week der weken | Ik hoop dat iedereen zo’n hobby heeft

Joost

De week der weken is er een om niet te vergeten.

Tripstein
Tripstein

De week der weken, het ultieme heiligdom, even helemaal thuis komen, relatietherapie, ultieme ontspanning maar gesloopt thuiskomen.. Of ik overdrijf? Neuh.. ik ga nog even door… 175 mafkezen, ultieme vriendschap, alles zit erin!

Waar heeft die vent het over? De echte kenner weet het. Het is bijna zover, mijn vakantie staat voor de deur en ik begin nu toch echt de kriebels te krijgen. Stapeltje shirts wat al een jaar gesorteerd klaar ligt, nieuwe batterijen zijn gekocht, vrachtwagen is geregeld, het kan wat mij betreft beginnen!

Ook heb ik na een lange strijd dat plan ingeleverd, mijn afstudeer plan! Ben er best tevreden over, nu de rest nog…

Onmacht
Vier weken geleden besteld. Een veldbedje, truien en nog wat dingen. Gewoon bij een van de vele galaxy army stores, niks aan het handje! 21 juni was het in Nederland, dat is mooi, want ik heb het vanavond nodig. Maar helaas. Douane, inklaringsprocessen en extra betalen.

Hoe kan het komen dat MIJN pakketje bij een AFDELING van de DOUANE ligt maar dat niemand weet waar of hoe of wat. “Nee meneer, we weten niks, kunnen niks, mogen niks, kunnen niet tegen betaling het proces versnellen, kunnen u dus gewoon niks van service voorzien”

Hoezo is dit? Hoezo kan er niks? Stuur je keurig op tijd die inklaringsbrief terug, moet je nog ongeveer 30 dagen, ik herhaal, 30 dagen wachten tot je het pakketje ontvangt. WTF. Er wordt zo verschrikkelijk veel gekocht in het buitenland, wat voor achterlijk grote loods hebben ze daar wel niet?

Het ergste is niet het geld, het pakket of de tijd die het duurt, maar het ergste is dat je NIKS weet, je kunt niks doen, en ze zeggen alleen: we wachten op die brief, maar vertellen of die brief er al is? Dat kunnen ze niet.

Zo. Nu ga ik op vakantie. Zonder veldbed. Dan maar op de grond. Dank douane, dank inklaringsprocedure-die-ik-wel-begrijp-maar-niet-snap.

Joost

update: Veldbedje is binnen, oke het is de verkeerde, maar goed hij is binnen! En ik ben weg! Anderhalve week zul je me niet meer zien, van de wereld ben ik, op weg naar het kamp. Niet storen dus, bellen heeft geen zin. Ik wil jullie niet spreken. Daaaaaaaaaaaagggg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Brouwerij Rodenburg | Ierse muzikant

Ierse muzikant bij brouwerij Rodenburg in Rha.

Subscribe US Now