Color hunter | dit moet altijd een keer handig worden

Joost

Colorhunter.com is een erg handige website bij het bewerken van afbeeldingen. De website laat elke kleur die voorkomt in een afbeelding duidelijk zien, inclusief kleur code!

colorhunter.com
colorhunter.com

Deze website kwam ik tegen in mijn favorieten. Ik dacht meteen: delen. Geen idee waarom deze website er tussen stond, maar bij mij heb ik hem in de categorie afbeeldingen gestopt. Als iemand een betere suggestie heeft dan hoor ik het graag. De website is waarschijnlijk alleen handig voor de betere webdesigner of goede hobbyist.

Doe je voordeel ermee!

Joost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Ikwilschoenen.nl | De leukste schoenenwinkel van Nederland!

Ikwilschoenen.nl is een prachtige webwinkel waar alle bekende merken schoenen worden verkocht. De website is helder opgebouwd, mooi van kleur en biedt een goede zoekfunctie!

Subscribe US Now