Waar haal je al die kennis toch vandaan? Hoe weet je dat zo goed? Waarom kan jij dat wel en ik niet? Wat is je geheim? Jij staat echt zo boven de rest qua dit!
Opgebakken aardappelen maken, dat is echt mijn ding. De trend van 2011!
In foto’s een minicursus om jullie warm te maken voor dit culinaire hoogtepunt!
Eerst natuurlijk fatsoenlijk boter erin. Gewoon lekker veel, wees niet te zuinig, ze moeten drijven.
Daarna een lekker portie aardappeltjes erin. Niet te veel, wel goed verdelen! Tip: zorg dat ze allemaal in de boter liggen.
En nu begint het moeilijkste gedeelte: er vanaf blijven! Heel simpel.
Na een tijdje bakken, tijd is naar eigen inzicht, beginnen sommige aardappeltjes al een bruine kleur te krijgen.. schrik niet, dat hoort zo.
Dat ze niet allemaal klaar lijken komt ook door de kwaliteit van de foto.. maar geloof me.. ze naderen het einde.
Bak ook nog even een lekker kippetje erbij, kook een stukje broccoli en giet er een prima saus overheen! Eetsmakelijk!
Natuurlijk ook gewoon als snack tussendoor.
Joost
Ziet er lekker uit!
Eindelijk, daar zijn ze dan. Weken op gewacht.
Bah.. Wat veel boter. Kun je ze niet beter frituren dan?
Aardappeltjes horen te drijven. Heerlijk. Frituren is inderdaad een heerlijke vervanger, heb alleen geen frituurpan!
Ben je die aan het bakken of zwemles aan het geven?