100 jaar Reclame Klassiekers | Tentoonstelling Amsterdam | hier wil ik heen..

Joost

Bovenstaand een tekst van de website: www.reclameklassiekers.nl. Deze tentoonstelling is tot en met 27 februari te zien in Amsterdam, in de Beurs van Berlage. Dus, ben jij een reclame liefhebber? Ga dan naar deze tentoonstelling!

Beurs van Berlage
Beurs van Berlage
100 jaar reclame klassiekers
100 jaar reclame klassiekers

“De tentoonstelling ReclameKlassiekers toont u Nederlands meest spraakmakende en onvergetelijke reclames van de afgelopen 100 jaar. De olifant van Rolo, de supermarktmanager van AH, het bessenmannetje Flipje van Tiel, de zwanen van KLM; Wie kent ze niet?”

“Reclame hoort bij ons leven. Reclame houdt ons een spiegel voor. Zij vertelt ons over de tijdgeest, over onze cultuur en vooral iets over onszelf.”

Bovenstaand een tekst van de website: www.reclameklassiekers.nl. Deze tentoonstelling is tot en met 27 februari te zien in Amsterdam, in de Beurs van Berlage.  Dus, ben jij een reclame liefhebber? Ga dan naar deze tentoonstelling!

Koop hier uw kaarten online:

Mr Ticket
Mr Ticket

Veel plezier, en laat me maar weten hoe het was!

Joost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Tijd om te stemmen | help #eventaanbod.nl aan een beurs stand! | #durftevragen

ventaanbod.nl is genomineerd door Evenementcontact, de no nonsense evenement beurs. 10 Starters maken kans om een van de vijf gratis stands te bemachtigen. De vijf starters met de meeste stemmen ontvangen een gratis stand op de evenement beurs die plaatsvindt op 15 februari 2011 in de Amstelhal te Amsterdam.

Subscribe US Now