UPDATE! FAN-TAS-TISCH CONCEPT | witteboorden.nl | Meteen besteld.

Witteboorden.nl

Witteboorden.nl

Zoals het logo al zegt: Iedere man draagt wit.  Al twee jaar ben ik op zoek naar het ideale witte tshirt. Niet te strak en niet te los, lange korte mouwen, v-hals en mooi wit. Verschillende shirts heb ik nu geprobeerd en via deze website ga ik mijn volgende proef aan.

Oke, eerlijk. Ik heb de shirts nog niet, maar ben nu al zo enthousiast dat het bijna niet meer mis kan gaan! Bevallen de shirts straks, dan ga ik onmiddellijk een abonnement afsluiten. JA EEN ABONNEMENT! Dat kan dus. Gewoon zoals elke man wenst, elke twee maanden 2 nieuwe shirts. Dat had ik zelf kunnen bedenken. Stom van me.

Goed ik ga wachten tot de shirts er zijn en dan schrijf ik hier even of het bevalt.

 

Joost

UPDATE: Gevonden! Mijn ideale witte shirt. Afgelopen zaterdag zijn mijn shirts verzonden en gisteren heb ik ze binnen gekregen. Kijk zo hoort het. MAAR DAN! Spannend. Thuis lag er een enveloppe die deed vermoeden dat er creatieven achter het concept zitten:

witteboorden.nl enveloppe

witteboorden.nl enveloppe

Als je dat zo ziet heb je toch al zin om het open te maken? Nou goed. Gedaan uiteraard en je ziet meteen, hier is aandacht aan besteed. Mooi straks opgevouwen shirt, met eigen logo aan de binnenkant ZONDER IRRITANT LABELTJE. Fijn dus! Shirt snel aangetrokken en de pasvorm is inderdaad wat ze beloven: Niet te strak en niet te los, lange korte mouwen, v-hals en mooi wit. EN goed bij de schouders. Of er ook nog een nadeel is? Voor mij nog niet.

2 comments on “UPDATE! FAN-TAS-TISCH CONCEPT | witteboorden.nl | Meteen besteld.

    • Hoi Robbert,

      Heb je pakketje ontvangen en open gemaakt. Check mijn update hierboven. Ik ben zeer tevreden! Maar zal de komende tijd kritisch zijn, misschien valt er nog wat te verbeteren;)

      Groet Joost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *